Az italkészítés művészei

Egy borász, két sörfőző mester és egy kávés szakember. Mi a közös bennük? Mindig újat akarnak alkotni, és mindig változtatni akarnak. Egy valamihez azonban ragaszkodnak: a legmagasabb, prémium minőséghez.

Ízvilág

Losonci Bálint

Borász

Losonci Bálint 5 éves kora óta álmodozik arról, hogy földdel foglalkozzon. A borkészítésbe feleségével közösen vágtak bele a „polgári” foglalkozásuk mellett. Ma már 8 hektáron folytatnak biogazdálkodást. Egyik küldetésének tekinti, hogy a mátrai borvidéket újra fölhelyezze a magyar bortérképre. A nyereményéből olyan régi magyar szőlőfajtákat szeretne újra feléleszteni, melyekből már csak pár példány létezik. Ezekből szeretne új és izgalmas borokat készíteni.

Támogatni szeretném
Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Losonci
Jelenleg:
1. hely
Szavazati arány:
42%

Ízvilág

Simonfai Balázs és Csanád Márton

Sörfőző mesterek – Hara’Punk Brewing

Márton és Balázs huszonévesen alapították a Hara’Punk vándor-sörfőzdét. Újhullámos prémium söröket készítenek nagy sikerrel. Hitvallásuk szerint a magas minőségű sör fogyasztása nem lehet kiváltság, ezért szeretnék termékeiket eljuttatni minél szélesebb közönséghez. A nyereményből olyan fejlesztéseket eszközölnének, amelyek segítségével tovább tudják terjeszteni a magyar prémium sörök hírnevét idehaza és külföldön egyaránt.

Támogatni szeretném
Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Harapunk
Jelenleg:
2. hely
Szavazati arány:
33%

Ízvilág

Tóth Sándor

Kávés szakember és baristatréner

Tóth Sándor kávépörköléssel, tréningekkel, szakemberképzéssel, kereskedelemmel és egy fantasztikus szekszárdi kávézó üzemeltetésével foglalkozik. Folyamatosan kutat és keresi az újítás lehetőségét. A nyereményt a saját és a szakma fejlődésére fordítaná. Kisebb részét tanulásra és kutatásra használná, nagyobb részéből pedig olyan centrum létrehozására használná fel, amelyben a Magyar Barista Válogatott felkészülését segítené a világversenyekre.

Támogatni szeretném
Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Tothsandor 2056
Jelenleg:
3. hely
Szavazati arány:
25%

Ismerkedjen meg
tehetségeinkkel!

Még két másik kategóriában mutatunk be Önnek tehetségeket. Ismerje meg történetüket és szavazatával támogassa azt, akinek a törekvéseivel leginkább egyetért.

Vizuális művészetek

Egy animációs rendező, egy szobrász és egy fotós tartanak tükröt elénk és a társadalom elé. Ismerje meg munkásságukat és támogassa egyiküket, hogy többet tudjon mutatni!

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Magyarosi Aktiv

Magyarósi Éva

Animációs rendező és képzőművész

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Puklus Aktiv

Puklus Péter

Fotográfus, képzőművész

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Szalay Aktiv

Szalay Péter

Szobrász

Zene

Tehetségeink az operán, a könnyű- és a klasszikus zenén keresztül szeretnék eljuttatni gondolataikat az emberekhez. A műfaj más, de a cél ugyanaz: érzéseket közvetíteni és ezzel örök élményt nyújtani.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Jonas Aktiv

Jónás Vera

Énekes-dalszerző

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Kalnay Aktiv

Kálnay Zsófia

Opera-énekesnő

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Villanyi Aktiv

Villányi Dániel

Zongoraművész