Zene

Tehetségeink az operán, a könnyű- és a klasszikus zenén keresztül szeretnék eljuttatni gondolataikat az emberekhez. A műfaj más, de a cél ugyanaz: érzéseket közvetíteni és ezzel örök élményt nyújtani. Biztosak vagyunk abban, hogy sokat hallunk még mindhármuk felől!

Zene

Jónás Vera

Énekes-dalszerző

Jónás Vera legnagyobb varázsa abban rejlik, hogy koncertjein a közönség egészen közel kerülhet az énekesnő belső énjéhez és kendőzetlenül ismerheti meg a művészben lüktető kérdéseket. Vera a nyereményből egy olyan, mindenki számára inspiráló stúdiót, alkotóteret hozna létre, ahol az összes, a zenekarhoz kapcsolódó kreatív ember együtt tudna alkotni, álmodni, professzionális körülmények között.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Jonas
3.
Helyezett

Zene

Kálnay Zsófia

Opera-énekesnő

Kálnay Zsófia szeretné minél több emberrel megismertetni az opera műfaját. Szokatlan eszközöket is használ, hogy a fiatalokhoz is eljusson a műfaj: filmrendező párjával tavaly készített egy operaklipet. A nyereményből szeretne részt venni egy nemzetközi énekversenyen, hogy a nagyvilág is megismerhesse a nevét és a tehetségét, így nagyobb eséllyel tudná folytatni a műfaj népszerűsítését.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Kalnay
2.
Helyezett

Zene

Villányi Dániel

Zongoraművész

Villányi Dániel zongoraművész koncertjei eddig főleg Budapestre korlátozódtak. Ezért a nyereményéből egy országos turnét szervezne, mert missziójának tekinti, hogy a komolyzenében rejlő érzelmi-intellektuális, azaz mélyen emberi tartalmakat minél többekhez eljuttassa. Koncertjein nem csak játszana, de beszélne is a felcsendülő művekről, s így a zenei élmény mindenki számára könnyen követhetővé, élvezhetővé és átélhetővé válhatna.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Villanyi
1.
Helyezett

Ismerkedjen meg
tehetségeinkkel!

Még két másik kategóriában mutatunk be Önnek tehetségeket. Ismerje meg történetüket és szavazatával támogassa azt, akinek a törekvéseivel leginkább egyetért.

Ízvilág

Egy borász, egy kávészakember és két sörfőző mester. Mi a közös bennük? Mindig újat akarnak alkotni, és mindig változtatni akarnak. Egy valamihez azonban ragaszkodnak: a legmagasabb, prémium minőséghez.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Losonci Aktiv

Losonci Bálint

Borász

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Harapunk Aktiv

Simonfai Balázs és Csanád Márton

Sörfőző mesterek – Hara’Punk Brewing

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Tothsandor 1956 Aktiv

Tóth Sándor

Kávés szakember és baristatréner

Vizuális művészetek

Egy animációs rendező, egy szobrász és egy fotós tartanak tükröt elénk és a társadalom elé. Ismerje meg munkásságukat és támogassa egyiküket, hogy többet tudjon mutatni!

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Magyarosi Aktiv

Magyarósi Éva

Animációs rendező és képzőművész

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Puklus Aktiv

Puklus Péter

Fotográfus, képzőművész

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Szalay Aktiv

Szalay Péter

Szobrász