Vizuális művészetek

Egy animációs rendező, egy fotográfus és egy szobrász, akik tükröt tartottak elénk és a társadalom elé. Ismerje meg a művészek munkásságát, a kategória győztesét és kövesse nyomon jövőbeni sikereiket.

Vizuális művészetek

Magyarósi Éva

Animációs rendező és képzőművész

Éva gyerekkora óta képzőművészettel foglalkozik, díszleteket tervez, tanít a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Mindig az érdekelte, hogy milyen személyes történetek állnak a különböző alkotások mögött. Ezzel foglalkozik a mestermunkája is. Egy nagy kiállítást szeretne készíteni, installációkkal, rajzokkal és animációs videókkal. Ez elég nagy feladat, tekintve, hogy Éva az alkotás mellett három kisgyermek édesanyja. A nyereményt egy párizsi kiállítás megszervezésére és lebonyolítására használná fel.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Magyarosi
1.
Helyezett

Vizuális művészetek

Puklus Péter

Fotográfus, képzőművész

Munkáiban bármi a fotó tárgyává válhat: egyszerű, hétköznapi eszközök, azokból alkotott installációk, mesterségesen létrehozott műtermi konstrukciók, valamint az őt körülvevő emberek állnak a művek középpontjában. Péter dokumentarista igénye ugyanakkor nagyfokú intimitással és személyes hangvétellel párosul. A nyereményből A hős anya című projektjét valósítaná meg, amely a nemek közötti társadalmi egyenlőtlenségekre hívja föl a figyelmet.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Puklus
2.
Helyezett

Vizuális művészetek

Szalay Péter

Szobrász

Az eredetileg szobrászként diplomázott művész mediális sokszínűséggel közelíti meg választott témáit. Enyhén groteszk, ironikus munkái a társadalmi-politikai viszonyokra reflektálnak. A fogyasztást, túlhasználatot és annak következményeit vizsgálva gyakran dolgozik talált anyagokból, amelyeket újrahasznosított formában és eredeti funkciójuktól megfosztva állít művészi célok szolgálatába. A nyereményből műtermet építene, és szakmai utazásokra menne, hogy továbbfejleszthesse magát.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Nagy Szalay
3.
Helyezett

Ismerkedjen meg
tehetségeinkkel!

Még két másik kategóriában mutatunk be Önnek tehetségeket. Ismerje meg történetüket és szavazatával támogassa azt, akinek a törekvéseivel leginkább egyetért.

Ízvilág

Egy borász, egy kávészakember és két sörfőző mester. Mi a közös bennük? Mindig újat akarnak alkotni, és mindig változtatni akarnak. Egy valamihez azonban ragaszkodnak: a legmagasabb, prémium minőséghez.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Losonci Aktiv

Losonci Bálint

Borász

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Harapunk Aktiv

Simonfai Balázs és Csanád Márton

Sörfőző mesterek – Hara’Punk Brewing

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Tothsandor 1956 Aktiv

Tóth Sándor

Kávés szakember és baristatréner

Zene

Tehetségeink az operán, a könnyű- és a klasszikus zenén keresztül szeretnék eljuttatni gondolataikat az emberekhez. A műfaj más, de a cél ugyanaz: érzéseket közvetíteni és ezzel örök élményt nyújtani.

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Jonas Aktiv

Jónás Vera

Énekes-dalszerző

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Kalnay Aktiv

Kálnay Zsófia

Opera-énekesnő

Uc Korszakalkotok Web Kategoriaoldal Talent Kicsi Villanyi Aktiv

Villányi Dániel

Zongoraművész