Hírek

Unicredit Korszak 0175

Véget ért a Korszakalkotók, megvannak a győztesek!

A bejegyzés dátuma:

Az Ízvilág kategóriában Losonci Bálint, a Vizuális művészetekben Magyarósi Éva, a Zene területén pedig Villányi Dániel nyerték meg mecénás programunk 3 millió forintos fődíjait. Gratulálunk a Korszakalkotók minden tehetségének! Az eredményhirdetésről készült kisfilmünkben a díjazottak és a program alapítói mesélnek a kezdetekről, a kiválóságról és a sikerhez vezető útról. Kattintson a megtekintéséhez!

Evhonlapja 1120

A Korszakalkotóké az Év honlapja!

A bejegyzés dátuma:

Egy este, két meglepetés! Hatalmas megtiszteltetés érte az UniCreditet: a Korszakalkotók mecénás programmal elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Év Honlapja versenyén az Év Kreatív Megoldása kategória díját.

Shutterstock 675153271

Nyerjen egy felejthetetlen utazást Madridba!

A bejegyzés dátuma:

Regisztráljon az Korszakalkotók oldalán, válaszoljon a regisztráció során feltett, Spanyolországgal kapcsolatos kérdésünkre, hogy esélye legyen megnyerni a madridi utazást! Olvassa el a játék és a nyeremények részleteit a Tovább után.

Shutterstock 574481542 Zene

Ismerje meg jobban a zene kategória tehetségeit!

A bejegyzés dátuma:

Zene

Az ATV Start Plusz műsorának korszakalkotó perceiben a televízió nézőknek mutatkoztak be tehetségeink. A műsor vendége volt már Lévai Balázs rendező, producer, író és műsorvezető, a zene kategória zsűri elnöke, valamint Jónás Vera, Kálnay Zsófia és Villányi Dániel. Az interjúkat a Tovább olvasom gombra kattintva érheti el.

Uc Korszakalkotok Web Sajat Oldal Talent Lent Puklus

Puklus Péter alkotásai a ParisPhoto-n

A bejegyzés dátuma:

Puklus Péter , Vizuális művészetek

Párizsi látogatást tervez november elején? Ne felejtse el meglátogatni a ParisPhoto kiállítást és vásárt!

Uc Korszakalkotok Web Sajat Oldal Talent Lent Losonci

Ismerje meg a vulkanikus borokat Losonci Bálinttal!

A bejegyzés dátuma:

Losonci Bálint , Ízvilág

Október 30-án hétfőn, a Brody House-ban tartott Borászati és Konyhaművészeti Vendéglátóipari Fórum délutáni masterclass szekciójában, más borászatokkal együtt bemutatkozik Losonci Bálint is.

Uni Micro Hir

Kövesse a Korszakalkotókat az UniCredit Bank új Facebook-oldalán!

A bejegyzés dátuma:

A kiválóság jegyében és a közösség erejére építve indította el az UniCredit Bank a Korszakalkotók mecénás programot, amelyet mától a bank új közösségi oldalán is követhetnek.